ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Στη Νικολαράκος Μιχάλης Τεχνική αναλαμβάνουμε εδώ και χρόνια απαιτητικά και όλων των μεγεθών έργα, με σεβασμό στις επιθυμίες των πελατών που μας εμπιστεύονται και δέσμευση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η εκπόνηση μελετών που σχετίζονται με το εκάστοτε έργο αποτελούν σημαντικό σημείο στον σχεδιασμό της ανακαίνισης ή της κατασκευής σας. Αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες αρχιτεκτονικές μελέτες και κατόψεις, μελέτες διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων, φωτοβολταικών, καθώς και τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού/παρακολούθησης και πυρόσβεσης (πυρανίχνευση, πυρασφάλεια).  Φροντίζουμε προσωπικά για την σωστή εκτίμηση των παραμέτρων του έργου και σας προτείνουμε ιδέες και λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας εγγυόνται την εμπρόθεσμη ολοκλήρωση απαιτητικών κατασκευαστικών εργασιών όπως ορθομαρμαρώσεις, μηχανολογική συντήρηση κτιρίων, υγρομονώσεις, ηχομονώσεις καθώς και εγκαταστάσεις φωτοβολταικών μονάδων. Εφαρμόζοντας τις κατάλληλες τεχνικές κάθε φορά, επιτυγχάνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του εκάστοτε έργου.

Σχεδιάζουμε αναλυτικά δίκτυα δομημένης καλωδίωσης και  εγκατάστασης οπτικών ινών. Βασιζόμενοι σε εξελιγμένα πρότυπα αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και τη διαχείριση δικτύων μεταφοράς δεδομένων VOIP και internet.

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην αποδοτική ανακαίνιση ιδιωτικών κι επαγγελματικών χώρων κάθε μεγέθους, με προσήλωση στο αποτέλεσμα και σεβόμενοι πάντα το όραμα του πελάτη. Πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες ανακατασκευές, ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, καθώς και μηχανολογικές εργασίες -όπως για παράδειγμα η εγκατάσταση συστημάτων κλιματισμού/ ψύξης/ θέρμανσης- χρησιμοποιώντας τεχνολογίες νέας γενιάς.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε μια από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο των τεχνικών υπηρεσιών, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία ετών που μετράμε ως εμπειρία.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Στην Νικολαράκος ΙΚΕ (Νικολαράκος Μιχάλης Τεχνική) σας παρέχουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη και ενημέρωση για το έργο που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Μελέτες

Αναλαμβάνουμε όλα τα είδη μελετών για την εκπόνηση δημοσίων και ιδιωτικών έργων, καθώς και την υλοποίησή τους.

1.Αρχιτεκτονικές

2.Κατόψεις

3.Διαμόρφωση εξωτερικών χώρων

4.Συστήματα συναγερμού/ παρακολούθησης

5.Συστήματα πυρόσβεσης/ πυρανίχνευσης/ πυρασφάλειας

Κατασκευές

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας πραγματοποιούν απαιτητικές κατασκευαστικές εργασίες.

1.Ορθομαρμαρώσεις

2.Μηχανολογική συντήρηση κτιρίων

3.Υγρομονώσεις / ηχομονώσεις

4.Φωτοβολταικά (εγκαταστάσεις / συντηρήσεις / μελέτες)

Δίκτυο

Εγκαταστάσεις ολοκληρωμένων δικτύων δομημένης καλωδίωσης και οπτικών ινών.

Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων, με σεβασμό στις επιθυμίες και το όραμα του πελάτη

1.Μηχανολογικές (κλιματισμός / αερισμός / θέρμανση / ψύξη)

2.Ανακατασκευές

3.Ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις